Toegevoegde waarde

Marktconforme prijs
Door mee te liften met de massa bent u hiervan verzekerd.

Kwaliteit
Een geselecteerd netwerk van drukkerijen / leveranciers in binnen- en buitenland staat borg voor een uitstekende kwaliteit.
Deze worden door ons regelmatig getoetst niet alleen op prijs / kwaliteit verhouding maar ook op ontwikkeling van de markt / flexibiliteit etc. Stilstand is tenslotte achteruitgang.

Productkennis
Onze ervaring gaat verder dan alleen het verschil tussen diverse papiersoorten reclamedrukwerk, huisstijl, zelfklevend en niet zelfklevend.

Drukwerkbemiddeling
Net zoals vele producten is ook de grafische markt enorm veranderd door de digitale revolutie. Het lijkt transparanter te zijn geworden als het gaat om standaard drukwerk en zelfs vele malen goedkoper. Maar wat als u iets wilt dat net iets afwijkt van het standaard gebeuren, dan is dat vaak niet mogelijk of u betaalt de hoofdprijs. Om nog maar niet te spreken van iets heel anders zoals bijvoorbeeld beveiligd drukwerk. In veel gevallen moet u van tevoren betalen aan iemand die u in het geheel niet kent. Wat als er iets niet naar wens geleverd is? Meestal duurt het lang voordat u uw geld terug krijgt.

Persoonlijk contact
Het persoonlijke contact is voor ons erg belangrijk, wij willen op een positieve manier een jarenlange relatie opbouwen waarbij we samen met de klant een win-win situatie creëren en gaan niet voor een snelle euro. U hoeft dus niet eerder betalen dan dat het product gereed is en wij ons werk naar tevredenheid hebben uitgevoerd (e.e.a. conform onze leveringsvoorwaarden).

Digitaal aanleveren
In welk bestand levert u aan? EPS / PDF / WORD ? Zomaar kreten die u moet weten maar waar wij niet moeilijk over doen. Prijs is prijs, afspraak is afspraak, HELDER en DUIDELIJK. Heeft u een digitaal bestand gereed voor druk? Nog beter, scheelt in de kosten. Heeft u alleen een model of wat los materiaal (foto’s / tekening e.d.)? Dan gaan wij er ook mee aan de slag; bijna alles is mogelijk. Ontwerp? Ook op dit gebied bieden wij flexibiliteit en hoort u van tevoren waar u aan toe bent. Wilt u een vaste prijs (zgn. fixed price) of op basis van nacalculatie? Beide is mogelijk. Gewoon duidelijkheid.

Ontwikkelingen
Natuurlijk sluiten we onze ogen niet voor hedendaagse ontwikkelingen en kunnen waar nodig documenten worden gedigitaliseerd. Ook in die zin denken we mee. Bij sommige bedrijven kunnen bepaalde informatiestromen efficiënter verwerkt worden via de digitale weg (bijvoorbeeld elektronisch factureren of nieuwsbrieven, data-entry opbouw database)
Ook in dat geval kunnen we u van dienst zijn. Door partnerships met gerenommeerde bedrijven kunnen wij u hiervoor een oplossing bieden.
Ook de lease-contracten van uw kantoormachines (en printers) kunnen wij optimaliseren.

facilityp