Specialiteiten

Beveiligd drukwerk zgn. security
Fraudegevoelige documenten voorzien van echtheidskenmerken (authenticiteits-kenmerken)  zodat fraude met de hedendaagse kleurenprinters zo goed mogelijk voorkomen wordt / wordt uitgesloten.
Voorbeeld: Diploma’s, certificaten, getuigschriften, kadobonnen, (toegangs-) tickets, tegoedbonnen, parkeerkaarten, vergunningen etc.

Marketingspecialisme
3D drukwerk: bewegende beelden. Geen enkel probleem, een stukje techniek in drukwerk met bewegende beelden die afspeelt als een film. Ideaal als een uniek marketing instrument met een bewezen hogere respons. Trots zijn we op de samenwerking die we hebben met een drukkerij die marktleider is in Europa, een erkenning voor onze toegevoegde waarde als grafische partner.

Dienstverlening
Inkoopbemiddeling op het gebied van drukwerk, etiketten en aanvullende supplies.

  • Tekst schrijven
  • Acquisitie
  • Layout / opmaakwerkzaamheden
  • Strategische vormgeving
  • Marketing

Gesponsorde uitgaven
op zowel lokaal als regionaal niveau nemen wij op projectbasis uw werk uit handen en natuurlijk mag u rekenen op een professionele benadering van uw sponsoren. Vraag naar de mogelijkheden.

Crossmedia
Ook weer zo’n hedendaagse kreet wat eigenlijk staat voor een combinatie van media-uitingen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook in faciliteren. Vraag naar de mogelijkheden.

facilityp